2015. szeptember 19., szombat

becsey zsuzsa ki kárrr hangjáték 2015 09 10




forrás:
http://www.becseyzsuzsa.hupont.hu/26/enek-hangjatek


3 megjegyzés:

  1. Meglepetés volt, hogy Zsuzsa "hangokkal" is foglalkozik. Nagyon érdekes!

    VálaszTörlés
  2. spontán zenei improvizációval tudatosan ez évtől kezdtem el foglalkozni, egyébként kamaszgyermek korom óta, ha alkalom adódott, leültem a zongorához titkos világokat bontogatni. ez olyankor történhetett, amikor csönd ült a házra, senki nem volt otthon. különös kapcsolatot ápolok azóta is, most már időközben több hangszerrel is, mint melodika, játékzongora, hegedű húrok, harmónium, és főképpen az énekhangom, mivel közvetlenebb ismerkedésem utóbbival csupán ez év márciusától gyakorlom, mondhatni intenzíven, játékszerűen űzve (darabokat egymásra fűzve). ugyancsak ez évtől, egyidőben, néhány alkalom adódott a közös, másokkal való zenéléssel is, ezekből is akad egy csokorra való, már amelyikeket sikerült elmenteni, megörökíteni, köztük 1-2 fesztiválon, koncerten bemutatkozás.

    A hangjátékok sorban, fokozatosan készülnek el és töltődnek fel a youtube oldalra, innen pedig a készülő honlapomra: http://becseyzsuzsa.hupont.hu/

    A fenti hangjáték forráslinkje: https://youtu.be/uqLtve8e2mQ, http://becseyzsuzsa.hupont.hu/26/

    Ezt azért mellékelem, mert itt teljesebb a videóanyag képkerete a blogba illesztéshez képest (jobb oldalon nincsen levágva a rajzokból, vagy ha igen, kevesebb). A hanganyag persze itt is, ott is, egyforma. De meglehet, hogy csupán az én gépem űz kis csalást velem, így aztán nincs jelentősége ennek az apró észrevételnek sem. Meg aztán amúgyis az apró részletekben rejlenek a nagy dolgok, a teljességhez pedig nehéz a hozzáférhetőségünk.

    VálaszTörlés
  3. Frissítettem, és én is megadtam a főoldalon az "ősforrást" - én a youtube-ról szúrtam be a hanganyagot, mert ez technikailag egyszerűbbnek tűnt.

    VálaszTörlés